Postări populare

Afișări de pagină luna trecută

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Chiang Mai

Thailanda 397 by lelia22
Thailanda 397, a photo by lelia22 on Flickr.

Un comentariu:

  1. Buna!
    Ati intrat la mine pe blog moschinotravelworld,abia acum am vazut mesajul lasat in legatura cu preturile biletelor spre Argentina,am zburat insa din Barcelona cu Qatar,era vorba despre o noua ruta la ei si pretul a fost promotional,pana in Barcelona a mai fost inca 2oo dar a meritat.
    Se pot gasi bilete mai ieftine sub 1000 de euro,desi apar mai rar se poate,depinde de noroc,se pot cauta cu Lan Airlines,Iberia au oferte bunicele spre America de Sud dar din Madrid si Barcelona nu pe site de Romania,Portugl Airlinesc,Airfrance,Klm,la ultimele doua sunt oferte 5 zile in fiecare luna,trebuie urmarit cu atentie.
    In Argentina se calatoreste cu autocarul sau cu avionul,preturile sunt tot alea,exista un airpass cu 4 sau mai multe zboruri,desi pare scump ,este foarte bun mai ales ca distantele intre punctele turistice sunt foarte mari,peste 20 de ore uneori.
    Nu lucrez in domeniul turistic,dar am facut facultatea de turism,oricum nu iti trebuie neaparat studii in doemniu sa gasiti bilete de avion convenabile,dar pentru un incepator este mai greu,dar pana la urma o sa invete sa gaseasca bilete ieftine.

    RăspundețiȘtergere